In de spotlight: AGS importeur in België

AGS logo

Ken je onze importeur in België? Onze langdurige samenwerking met AGS zorgt ervoor dat ze weten wie Prins is, wat we bieden en hoe onze LPG-systemen werken. Het team van AGS is goed opgeleid en staat in nauw contact met bijna alle Belgische LPG-installateurs. Een betrouwbaar adres voor jou als automobilist dus om je benzineauto te laten ombouwen naar LPG met een innovatief en hoogwaardig systeem. Rijden op LPG is zuiniger & milieuvriendelijker rijden!
 

Over AGS Auto Gas Systemen

Als officieel importeur in Olen (België) en verdeler van Prins LPG- en CNG-systemen, beschikt AGS over een groot aanbod installaties. AGS: "Bij ons kunt u terecht als professionele LPG- en/of CNG-installateur voor allerhande onderdelen ten behoeve van LPG- of CNG-installaties. Als bedrijf of particulier kunt u een beroep doen op onze kennis en know-how voor het laten plaatsen van een LPG- of CNG-installatie in uw voertuig."

AGS maakt zich sterk door zijn brede kennis en jarenlange ervaring, mede door haar betrokkenheid bij de ontwikkeling van nieuwe systemen in samenwerking met verscheidene fabrikanten.

AGS LPG Belgie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier of er een LPG-installatie beschikbaar is voor jouw auto.
Zo niet, vraag het even na, er zijn namelijk ook systemen in ontwikkeling.

Rijd jij al op Autogas met een Prins LPG installatie? Vul dan een Google review in.

 

Meer over AGS: https://lpg-installaties.be/ 

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag