Nu beschikbaar: VSI-3 DI | Het revolutionaire LPG-systeem

VSI-3 DI: het revolutionare LPG-systeem voor auto's met DI (directe injectie) benzinemotor. 

Het systeem is uniek en toekomstbestendig, geschikt voor een breed scala aan voertuigen met een directe injectie motor (DI en DI+MPI) en voldoet aan de laatste emissiestandaarden (WLTP, Euro 6D) en certificaten zoals R115.

Het systeem is van hoge kwaliteit, efficient, levert een hoge prestatie en garandeert een plezierige rijervaring, net als de benzineauto. Door te rijden op LPG of wel Autogas spaart men op brandstofkosten wel honderden euros per jaar en spaart men het milieu door minder 21% CO2- en tot wel 95% fijnstofuitstoot. Het systeem is nu wereldwijd beschikbaar bij de officiële Prins inbouwstations.
 

Jeroen Visscher, Technical Director Prins: “We zijn echt trots om onze nieuwste ontwikkeling te introduceren; het unieke en revolutionaire VSI-3 DI LPG-systeem geschikt voor voertuigen met een benzinemotor waar de brandstof direct in de motor wordt gespoten (DI – directe injectie). De Prins AFC-3.0 DI computer, het hart van het systeem, zorgt voor stabiliteit, veiligheid en een efficiënte werking. De gepatenteerde Prins eVP-500 zorgt voor een optimale aanvoer van LPG onder alle rijcondities bij auto’s tot wel 500pk. De Keihin LPG-injectoren zijn bekend vanwege de precisie, levensduur en snelheid. Samen met ons wereldwijde netwerk zijn we klaar voor de toekomst.”

Het systeem is ook uitgerust met een Prins brandstofschakelaar, een Prins filter, een LPG tank op de plaats van het reservewiel en het vulpunt naast het benzinevulpunt achter het klepje. Omdat het voertuig een gastank en een benzinetank heeft, kan men ruim 1.000 km rijden zonder opnieuw te hoeven tanken. LPG is wereldwijd de meest verkochte alternatieve brandstof en is verkrijgbaar bij een groot aantal tankstations in binnen-en buitenland.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Highlights van het VSI-3 DI LPG-systeem? Bekijk de flyer voor meer details >>>

 

 Bekijk het complete DI (Directe Injectie) leveringsprogramma >>>

 

 

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag