LPG onderhoud | Prins Autogassystemen BV
Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

LPG onderhoud

Het onderhoud van een LPG installatie

Vaak wordt de vraag gesteld of er extra onderhoud aan je auto nodig is als je op LPG rijdt. Het antwoord daarop is: “Niet per definitie”. Een autogassysteem kan in het reguliere onderhoud van de auto worden meegenomen maar dient wel te worden uitgevoerd door een LPG inbouwstation omdat die weten wat is ingebouwd en de benodigde kennis, ervaring en opleiding hebben om het systeem goed in te bouwen en te onderhouden. LPG wordt onder druk opgeslagen in de tank. Het risico is trouwens niet groter dan bij regulier onderhoud van de auto, ook daar kunnen vloeistoffen onder druk staan. Rijden op LPG is net zo veilig als rijden op benzine of diesel.

Heb je aanvullende vragen over het onderhoud aan jouw gasinstallatie, laat het ons weten of neem contact op met het dichtstbijzijnde LPG inbouwstation.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK