Beste LPG installatie| Prins Autogassystemen BV
Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Beste LPG installatie

Wat komt er in mijn auto als ik een LPG systeem aanschaf?

Voordat je hebt besloten een autogassysteem te laten inbouwen is het goed te weten wat je dan zoal krijgt. Het ene LPG systeem is het andere niet omdat niet iedere auto hetzelfde is, maar ook is er een kwaliteitsverschil tussen verschillende merken. Daarom kan de prijs ook anders zijn. Let dus goed op dat je wat je koopt ook daadwerkelijk krijgt. Naast de componenten en de software die deel uitmaken van het systeem is de kwaliteit van inbouw ook erg belangrijk. Prins traint de aanbevolen LPG inbouwstations en levert daardoor ook een kwaliteitsniveau dat past bij het merk. Niet voor niets is de slogan van Prins: “Quality, Innovation and Customer Care, it’s in our nature”. Wij proberen in elk geval dat niveau te handhaven en stellen jouw feedback aan ons op prijs, mocht het niet volgens verwachting zijn.

Onderdelen van het autogassysteem

Als je een Prins autogassysteem koopt dan wordt een aantal onderdelen onder de motorkap ingebouwd zoals de AFC (Alternative Fuel Controler) die het systeem aanstuurt, een bedieningsschakelaar die in het dashboard wordt geïntegreerd en een tank die achter in de auto of onder de auto wordt geplaatst. De vulaansluiting kan in de bumper of achter het benzineklepje worden gemonteerd. Een kabelboom verbindt de onderdelen met elkaar. Afhankelijk van de keuze van het systeem (damp of vloeibaar) dat door het inbouwstation wordt bepaald op basis van wat het beste is voor jouw voertuig, worden nog andere componenten ingebouwd. Bij het dampsysteem Prins VSI-2.0 is dat onder andere een verdamper, injectoren en een filter. Als de motor directe benzine-inspuiting heeft, komt er nog een DI module bij. Bij Prins Direct LiquiMax-2.0 is dat een brandstoftoevoer unit, brandstofretour unit, een boost pomp en een injector module. Afhankelijk van de motor in je auto kan er een kleppensmeer systeem worden aangebracht (Prins Valve Care).

In de brochures vind je meer informatie over de “type” gassystemen. Prins levert een compleet assortiment. We adviseren je graag wat voor jouw auto het meest geschikt is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

lpg systeemlpg systeem

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag

FEEDBACK