Over ons

Wie zijn wij?

Prins is opgericht in 1986 als Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen voor LPG, CNG en LNG.

Ons motto: Quality, Innovation and Customer Care, it's in our nature!

Waarom kiezen klanten voor Prins?

Al ruim 30 jaar zijn wij toonaangevend in de ontwikkeling van brandstofsystemen. Of het nu gaat om auto's, bussen, trucks, industriële of maritieme toepassingen, wij bieden voor bijna alle motortypes en -technologieën een oplossing.

Door samen te werken met onze toegewijde, partners wereldwijd, zorgen wij ervoor dat onze systemen aansluiten op de nieuwste ontwikkelingen in de industrie.

  • Bewezen innovativiteit
  • Toegewijd en hoog gekwalificeerd personeel
  • Focus op duurzaamheid
  • One-stop-shop
  • Wereldwijd servicenetwerk

Corporate Responsibility

Service at large
Bij Prins geloven we in ‘doing business the right way’. Zakelijke verantwoordelijkheid is ieders verantwoordelijkheid. Dit is diepgeworteld in onze bedrijfsvoering en staat ons toe om opmerkelijke financiële, sociale en milieuvriendelijke prestaties te leveren. 

Customer care
Service is een van de kernwaarden van Prins. Ons After Sales-team heeft nauw contact met het wereldwijde netwerk van service partners. Zij worden in-house getraind door en bij Prins.

Social Responsibility
Sociale verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel met drie pijlers: People, Planet en Profit. Binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering worden alle processen, waaronder ook inkopen en verkopen, getoetst op duurzaamheid.

 

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag