Disclaimer

Disclaimer

Prins Autogassystemen B.V.* (Prins) stelt het op prijs dat je geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan onze site. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend. 

Afbeeldingen
Helaas zijn wij niet in staat om van al onze producten (exacte) afbeeldingen weer te geven, die volledig overeenkomen met de werkelijkheid.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm, komen toe aan Prins of zijn licentiegevers. 
Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Prins. 

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. 

Andere sites
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Prins is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites. 

Contact
Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kun je je richten tot Prins t.a.v. Afdeling Marketing. 

* Prins Autogassystemen B.V. (KvK 17058344), gevestigd aan de Jan Hilgersweg 22, 5657 ES te Eindhoven.

Over ons

Prins, Westport Fuel Systems Netherlands sinds 1-1-22, is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Wesport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag

FEEDBACK