Kan jouw auto worden omgebouwd naar LPG (autogas)?

Prins LPG-systeem voor jouw auto?

LPG systeem voor jouw autoPrins blijft zijn range van gecertificeerde LPG-systemen voor auto's met een DI (directe injectie) motor uitbreiden, zowel voor nieuwe personenwagens, SUV's en trucks als voor occasions. Daarmee behoudt Prins zijn positie van wereldwijd marktleider op gebied van alternatieve brandstofsystemen voor automobilisten die kostenbewust zijn en tegelijkertijd een steentje willen bijdragen aan het milieu.

Je merkt geen verschil met rijden op LPG ten opzichte van rijden op benzine. Met al onze systemen streven wij naar lagere brandstofkosten en lagere emissies. Al onze systemen en componenten zijn volgens R67, R110 en/of R10 gecertificeerd. Daarnaast voldoen de meeste systemen ook nog aan de emissie gerelateerde G3 en R115 richtlijnen.

In welke auto rijd je? In onze Voertuigendatabase kun je controleren of er een LPG-systeem beschikbaar is voor jouw auto. Indien dit het geval is, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Of neem contact op met één van onze LPG inbouwspecialisten. Zij kunnen je informeren over de kosten van de installatie en welk voordeel je staat te wachten. Wij wensen je alvast fijne en voordelige LPG kilometers!

Indien er nog geen LPG-systeem voor je auto beschikbaar is, neem dan contact met ons op. Prins blijft LPG-systemen ontwikkelen voor de nieuwste (directe injectie) motoren. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor LPG-inbouw in jouw benzineauto.

 

Kies voor LPGLPG rijden met jouw benzineauto

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag