Mijn nieuwe Range Rover Velar op LPG - ik wist niet dat het kon!

Miranda vertelt: “Mijn nieuwe Range Rover Velar op LPG - ik wist niet dat het kon!”

 

Wat is je ervaring met het rijden op LPG (Autogas)?

Range Rover Velar op LPG (Autogas)“Autorijden is mijn passie en toen ik hoorde dat ik mijn nieuwe Range Rover Velar kon laten ombouwen om op het goedkopere en schonere LPG te rijden was ik enigszins verbaasd en blij tegelijk. Ik was wel al bekend met het rijden op LPG maar mijn nieuwe Velar op LPG, ik wist niet dat het kon. Vorig jaar is de auto van het nieuwe kwalitatief hoogwaardige Prins VSI-DI LPG systeem voorzien. Het grootste voordeel vind ik dat het echt zoveel voordeliger is dan rijden op benzine. Een nadeel kan ik niet noemen. Ik merk niet eens of mijn auto op benzine of autogas rijdt. Als de gastank leeg is hoor ik heel subtiel een drietal piepjes. Dit vind ik echt handig want zo hoef ik niet de hele tijd op de meter te kijken of de tank leeg is. Op de meter kun je heel handig aflezen hoeveel gas er nog in de tank zit.”

Hoe is het om LPG te tanken?

“Het tanken van LPG is net zo eenvoudig als het tanken van benzine. Ik kan de slang rechtstreeks op de vuller zetten zonder dat ik gebruik hoef te maken van een adapter. De vuller zit achter het klepje waar de vuldop van de benzine zit.”

Zou je anderen aanbevelen om op LPG te rijden?

“Ik zou iedereen aanraden om op LPG te gaan rijden. Het is milieuvriendelijker, goedkoper en nadelen kan ik echt niet bedenken.”

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Wil jij ook je ervaringen delen met het rijden op LPG, neem dan contact met ons op.

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag

FEEDBACK