Vandaag is het international LPG Day

International LPG Day (#LPGday), een dag waarop LPG wereldwijd in de spotlight wordt gezet. Prins haakt daar op in door een radioreclame op Q-Music te laten horen en door medewerking te verlenen aan een interview met de branchevereniging Platform Autogas. Het platform heeft een aantal mensen gevraagd om inzichten en ervaringen met het rijden op LPG ofwel Autogas te delen. De mensen die hier aan het woord komen vertegenwoordigen allemaal een stap in de keten, dat wil zeggen van LPG productie tot het tanken, het maken van een LPG systeem, het inbouwen van het LPG systeem en het rijden op LPG.

We  willen deze verhalen ook graag met jou delen opdat je ziet wie zoal betrokken is bij het rijden op LPG.

Ga direct naar een interview ter gelegenheid van LPG Day:

Mocht je vragen hebben of jouw verhaal willen delen, laat het ons gerust weten via het contactformulier. We wensen je fijne kilometers toe.

LPG, Autogas, benzine, diesel

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag

FEEDBACK