Verdubbel je vakantiegeld met LPG!

Jouw vakantiegeld kun je dubbel en dwars terugverdienen!

Wellicht ontvang je binnenkort vakantiegeld. Uit onderzoek blijkt dat één op de drie Nederlanders dit ook echt aan vakantie besteedt. Het grootste deel van de Nederlanders besteedt vakantiegeld aan andere dingen, zoals een andere grote investering of vult er zijn spaargeld mee aan. Heb jij al plannen voor het besteden van jouw vakantiegeld dit jaar?

Bijdragen aan een schoner milieu en goedkoper autorijden. Kan dat?
Heb je al eens nagedacht om je vakantiegeld te investeren in een autogassysteem? Een goede investering waarmee je profiteert van meerdere voordelen. Dankzij de lage brandstofprijs van Autogas ofwel LPG (circa €1,- per liter goedkoper dan benzine) verdien je namelijk het vakantiegeld snel weer terug. Bereken hier wat jij kan besparen! Bovendien verminder je de uitstoot van CO2 tot wel 21% t.o.v. benzine en fijnstof tot wel 95%. Ook stoot je auto minder NOx uit, wat beter is voor jouw en ieders gezondheid dankzij een betere luchtkwaliteit.

Bijna iedere benzineauto kan worden omgebouwd naar LPG. Er wordt een LPG tank in je auto geplaatst meestal op de plaats van het reservewiel. Ook worden er een aantal componenten onder de motorkap geïnstalleerd die ervoor zorgen dat je auto daadwerkelijk op LPG rijdt in plaats van benzine. Je behoudt altijd de mogelijkheid om terug te schakelen naar benzine via de Prins LED-switch die in het dashboard wordt gemonteerd. De schakelaar geeft ook aan hoe vol de LPG-tank zit.

NB: heb je nog vragen, stel ze gerust via sales@prinsautogas.com of ga naar een dichtstbijzijnde inbouwstation.

Het Prins team wenst je een fijne vakantie toe!

Uw auto op LPG autogas? Investeer vakantiegeld in LPG.

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

 

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag

FEEDBACK