Verdubbel je vakantiegeld met LPG!

Jouw vakantiegeld kun je eenvoudig verdubbelen!

Wellicht ontvang je binnenkort vakantiegeld. Uit onderzoek blijkt dat één op de drie Nederlanders dit ook echt aan vakantie besteedt. Het grootste deel van de Nederlanders besteedt vakantiegeld aan andere dingen. Vaak zijn dit grotere investering zoals zonnepanelen, een warmtepomp, isolatie van het huis of een nieuwe badkamer of keuken. Daarnaast zijn er ook mensen die het spaargeld aanvullen met deze extra inkomsten. Heb jij al plannen voor het besteden van jouw vakantiegeld dit jaar?

 

Goedkoper autorijden op LPG (autogas)

Heb je al eens nagedacht om je vakantiegeld te investeren in een autogassysteem? Een goede investering waarmee je profiteert van meerdere voordelen. Dankzij de lage brandstofprijs van Autogas ofwel LPG (circa €1,- per liter goedkoper dan benzine) verdien je het vakantiegeld snel weer terug. Bovendien verminder je de uitstoot van CO2 tot wel 21% t.o.v. benzine en fijnstof tot wel 95%. Ook stoot je auto minder NOx uit, wat beter is voor jouw en ieders gezondheid, dankzij een betere luchtkwaliteit.

Bijna iedere benzineauto kan worden omgebouwd naar LPG. Er wordt een LPG tank in je auto geplaatst en deze komt meestal op de plaats van het reservewiel. Zo behoud je dus gewoon dezelfde ruimte in je kofferbak en verlies je geen kostbare bagageruimte. Ook worden er een aantal componenten onder de motorkap geïnstalleerd die ervoor zorgen dat je auto daadwerkelijk op LPG rijdt, in plaats van benzine. Je behoudt altijd de mogelijkheid om terug te schakelen naar benzine, via de Prins LED-switch die in het dashboard wordt gemonteerd. De schakelaar geeft ook duidelijk aan hoe vol de LPG-tank is, zo weet je precies wanneer je moet tanken. Daarnaast is tanken van LPG net zo eenvoudig als het tanken van benzine. Met ongeveer 1.200 LPG tankstations in Nederland, is er altijd wel eentje dicht bij jou in de buurt.

Bespaar direct met LPG

Wist je dat het tegenwoordig ook mogelijk is jouw LPG-systeem af te betalen in termijnen? Zo hoef je niet in één keer een grote investering te doen en bespaar je vanaf dag 1.

Twijfel je nog of LPG een slimme keuze voor jou is? Lees de ervaringsberichten van LPG rijders die je reeds voor zijn gegaan. 
 

Kies jij voor LPG?

Heb je nog vragen, stel ze gerust of ga naar het dichtstbijzijnde inbouwstation.
Wil je weten hoe snel jij kunt gaan besparen als je overschakelt op een LPG-systeem? Druk dan op de onderstaande groene knop en vraag direct vrijblijvend jouw offerte aan!
 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

 

Uw auto op LPG autogas? Investeer vakantiegeld in LPG.

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag