Klantervaring Audi A5 op LPG

“Audi A5 Sportback als leaseauto op autogas (LPG), kan dat?”

Audi A5 op LPG

“Mensen vragen mij steeds: een Audi A5 als leaseauto op autogas (LPG), kan dat? Dat kan zeker”, zegt Berry den Ridder van BK Gas. “Ik rijd nu een paar maanden op autogas in mijn nieuwe Audi A5 Sportback 2.0 TFSI die ik lease bij Arval. Als Manager bij BK Gas B.V. wil ik graag het goede voorbeeld geven. De spiksplinternieuwe Audi A5 heeft bijna 200 pk en heb ik uitgezocht omdat ik hem er sportief uit vind zien, maar vooral omdat hij heel erg lekker rijdt. 

Prins Autogassystemen in Eindhoven, specialist in LPG-systemen, heeft een VSI-2.0 DI LPG systeem ontwikkeld om ook deze auto op gas te kunnen laten lopen. Ik ben er heel blij mee vanwege de besparing en het milieuvriendelijke karakter. Doordat ik op autogas rijd, bespaart mijn werkgever ruim 5.000 euro in 4 jaar als gevolg van de veel lagere aanschafprijs en brandstofkosten ten opzichte van diesel en profiteer ikzelf van een lagere bijtelling.

Wat misschien nog wel het belangrijkste is... doordat ik op autogas rijd, rijd ik veel schoner. Mijn Audi A5 stoot nauwelijks fijnstof uit en de CO2 footprint is 21% lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. 

En voor mijzelf: ik heb er geen omkijken naar. De auto rijdt nog net zo lekker en snel. Ik kan eigenlijk overal wel tanken dus ook daar heb ik geen uitzoekwerk. Mocht ik onverhoopt toch met een lege LPG-tank staan, kan ik nog altijd door op benzine. De brandstofschakelaar en het vulpunt zijn overigens netjes weggewerkt en de lpg-tank zit op de plaats van het reservewiel, zodat ik in de auto zelf geen ongemak of ruimteverlies heb. Heel relaxed dus, vooral omdat ik weet dat dit een voordeel voor mijn werkgever oplevert, voor het milieu en natuurlijk voor mezelf.

Ik kan rijden op autogas iedereen aanbevelen want het is een uitstekend alternatief voor rijden op benzine of diesel en de keuze aan auto’s om op autogas te rijden is tegenwoordig enorm. Bedankt Prins voor jullie bijdrage hierin.

 

Rijd jij ook een Audi A5 en wil je rijden op  LPG? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 Neem contact met ons op als u meer wil weten over het leasen van een auto op autogas (LPG).

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag