Wist je dat ....

... we vanuit Prins proberen zoveel mogelijk informatie te verstrekken aan de (potentiële) gebruiker van de Prins LPG-systemen? Want dan kan die gebruiker (jij wellicht) een goede afweging maken en naar volle tevredenheid met het Prins-systeem in de auto rondrijden.

Om die informatie sneller te delen hebben we een tiental "Wist je dat..." opgesteld:

Wist je dat...

 1. het VSI-2.0 DI LPG systeem van Prins minder dan 5% benzine verbruikt in LPG-bedrijf? Dat is veel minder en voordeliger dan wat concurrenten aanbieden.

 2. Prins verreweg het meest aantal systemen heeft ontwikkeld voor DI-benzinemotoren die voldoen aan de Euro6 norm? Kijk hier voor het meest recente overzicht.

 3. Prins InjectorCare extra de injectoren beschermt? Kijk hier voor meer informatie- Neem contact op met een Prins inbouwstation voor de prijs en de verkrijgbaarheid.

 4. de wegenbelasting voor een auto met LPG veel lager is dan bij een dieselauto en maar iets hoger is dan een benzineauto? Kijk hier voor meer details over G3 gasinstallaties en de R115 certificering.
   
 5. LPG in het buitenland ook goed verkrijgbaar is? Kijk hier voor meer informatie.
   
 6. LPG een restproduct is dat wordt afgefakkeld wanneer het niet wordt gebruikt? Het verbranden van gas zorgt voor een grote CO2-uitstoot. Het is dus zonde om het LPG dat vrijkomt bij de winning van aardgas en aardolie niet in te zetten. 
   
 7. je geen verschil merkt tussen rijden op LPG of benzine? Het prijsverschil merk je echter wel, rijden op LPG bespaart je een hoop brandstofkosten. Bereken hier hoeveel je kan besparen.
   
 8. de tankdop voor LPG tegenwoordig (bijna) altijd naast de benzine tankdop geplaatst is? 
   
 9. er in Nederland 1.600 tankstations zijn waar je LPG kunt tanken? In heel Europa zijn er ruim 35.000!
   
 10. je geen bagageruimte hoeft te verliezen met een LPG-systeem? De LPG tank kan op de plek van het reservewiel worden geplaatst.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Heb jij nog "wistjedatjes" die je wil dat we delen met lezers? Laat het ons weten. Ook voor andere suggesties staan we open.

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag