Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!
Sluit
Begin nu met besparen!

“Wow, de Jeep van Enzo Knol in onze werkplaats?”

Jeep Grand Cherokee Trackhawk met een Prins LPG-systeem

“Ja, we waren even compleet verrast toen we hoorden dat onze partner Drijdijk de Jeep Grand Cherokee Trackhawk mocht voorzien van een LPG-systeem, zegt  Wilbert Ernste, Automotive Engineer, bij Prins Autogassystemen. Deze auto is echter niet van Enzo Knol zelf, maar toch waren we blij om te zien dat deze Jeep nu op LPG rijdt. En natuurlijk zijn we trots dat er één van onze innovatieve LPG-systemen is ingebouwd. Prins staat namelijk bekend om het ontwikkelen van kwalitatief goede LPG-systemen voor de nieuwste motoren en juist ook voor die grotere motoren als de V6, V8 en V10, zelfs de V12.
 

Klik hier om te horen wat onze collega Noortje Scheepers hierover te zeggen heeft...
"Dus Enzo Knol, rijd jij ook al op LPG?"

 

Wat maakt de Jeep van Enzo Knol bijzonder?

De exclusieve Jeep haalt een topsnelheid van 289 km per uur, heeft 707 PK en met zijn gewicht van 2,4 ton zit hij binnen 3,7 (!) seconden van 0 op 100 km per uur! Autoweek gebruikt de metafoor: ‘een bizon met het sprintvermogen van een gazelle’. Het geluid van deze bizon is tevens bizar en indrukwekkend. Je vindt het vet of je vindt het herrie, maar je kunt er niet omheen. De Jeep bromt al sterk wanneer de 6,2 liter Supercharged V8 HEMI® motor slechts 2.000 toeren draait. Moet je nagaan hoe luidruchtig de Jeep is bij het draaien op hogere toeren...

Voor de kenners dus een echt brute (vette) auto. Enzo Knol heeft zijn Jeep echter verder laten pimpen. De Jeep heeft standaard al dubbele uitlaatpijpen 2x2, maar Enzo heeft er een compleet sport/open uitlaatsysteem op laten zetten waardoor hij nog bruter klinkt. Niet te missen op de weg dus ;). Daarnaast heeft hij de Jeep laten personaliseren met een matte look, rode remblokken met het KnolPower-logo en rode merkbelettering.

Maar, terug naar de Jeep in onze werkplaats...Wat de Jeep in onze werkplaats specialer maakt dan die van Enzo Knol, is dat hij bijdraagt aan een beter luchtkwaliteit.

 

Hoe kan deze Jeep milieuvriendelijker zijn, vraag je je af?

Dat kan met een Prins LPG-systeem! Met dit systeem rijdt je auto op de alternatieve brandstof LPG (Autogas) in plaats van benzine of diesel. Rijden op LPG levert tot wel 21% minder CO2-uitstoot en tot wel ruim 95% minder fijnstofuitstoot. Een hele mooie winst dus, gezien we allemaal de luchtkwaliteit willen verbeteren.

En geen zorgen, nog steeds zit de Jeep binnen 4 seconden op 100 km per uur! De aanschaf van een LPG-systeem is een echt kleine investering (in vergelijking met elektrisch rijden) die je bovendien heel snel terugverdient. LPG is namelijk per liter bijna een Euro goedkoper dan benzine. Reken maar uit: wanneer je 20.000 km per jaar rijdt, bespaar je al ruim €3.000,- op je brandstofkosten per jaar!

Bij deze Jeep heeft dus onze partner, Garage Drijdijk, het LPG-systeem ingebouwd. Maar ons netwerk van inbouwers is verspreid door heel Nederland, net zoals het aantal tankstations waar je LPG kan tanken (1.300 in Nederland).

Is een LPG-systeem ook interessant voor jou?

Wanneer je 10.000 km per jaar rijdt, is het zeker aan te raden om de berekening te maken en te kijken hoeveel jij kan besparen op je brandstofkosten.

Klik hier om de video te bekijken - “Dus, Enzo Knol, rijd jij ook al op LPG?”.

Jeep Trackhawk Enzo Knol op Prins LPG

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK