Dag van het Autogas 2020 | Prins Autogassystemen B.V.
Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Autogas is groener en goedkoper! Ben jij bekend met LPG?

Dag van het Autogas 2020

Op woensdag 4 november is het de Dag van het Autogas 2020. Op en rondom deze dag wordt de brandstof Autogas (LPG) extra in de spotlight gezet. Dit is de derde keer dat Prins, samen met Platform Autogas, deze dag organiseert. Waar afgelopen jaar telkens fysieke en online activiteiten werden ingezet, zijn we dit jaar uitsluitend digitaal. Via social media advertenties, radioreclame (Q-Music en Limburg1), nieuwsartikelen en een Live Webinar op Facebook informeren we Nederland over het rijden op LPG.

Veel van onze dealers doen ook mee aan de 'Dag van het Autogas' in de vorm van reclame maken en eventueel het weggeven van een extraatje aan jou als eindklant!

De voordelen van rijden op Autogas (LPG)

De voordelen van het rijden op Autogas (LPG) zouden meer aandacht mogen krijgen in Nederland. Wist jij namelijk dat:

 • LPG tankenJe met Autogas flink bespaart op brandstofkosten?
  Autogas is circa €1,- goedkoper per liter dan benzine. Hoeveel liter tank jij? En hoe vaak tank jij? Reken maar eens uit wat je kan besparen in een jaar! Bereken direct wat jij kan besparen >>>
 • Je milieuvriendelijker rijdt?
  Door te rijden op Autogas draag je gelijk je steentje bij aan een schoner milieu. Met Autogas stoot je auto namelijk tot 21% minder CO2 en tot 95% minder fijnstof uit ten opzichte van benzine. Daarnaast stoot je auto tot 75% minder fijnstof (NOx) uit dan diesel.
 • Juist het bestaande benzinewagenpark omgebouwd kan worden naar LPG?
  In Nederland rijden er momenteel 6,5 miljoen auto’s op benzine. (Bijna) alle benzineauto’s kun je zorgeloos laten ombouwen naar LPG. Je merkt geen verschil.
 • Autogas is met een landelijk dekkend netwerk van tankstations goed verkrijgbaar.
  Tanken van Autogas is niet moeilijk.
 • Extra driving range
  Naast het rijden op Autogas, kun je altijd overschakelen naar benzine waardoor je in totaal nog verder kan rijden zonder te hoeven tanken.

Waarom juist nu overstappen naar Autogas (LPG)?

Lees ervaringsverhalen van mensen die je al voorgingen en informeer bij onze LPG inbouwspecialisten naar de mogelijkheden.

Autogas als transitiebrandstof op weg naar elektrisch wagenpark

“Het lijkt wel of de overheid alleen nog oog heeft voor elektrisch rijden. Dat is zonde, want met alternatieven die al sinds jaar en dag beschikbaar zijn, kan op korte termijn een flinke reductie van CO2 en fijnstof uitstoot behaald worden. Zeker voor de bestaande vloot van miljoenen benzineauto’s." - TankPro
 

 

 

Dag van het Autogas 2020

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK