Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Benzineprijs stijgt enorm in Q1 2019.

Benzineprijs vliegt omhoog Q1 2018

De afgelopen drie maanden, van januari tot en met maart 2019, steeg de benzineprijs enorm hard. Zo hard zelfs, dat we kunnen spreken van de snelste prijsstijging in drie jaar. Alsof het nog niet pijnlijk genoeg is, lijkt het erop dat die stijging voorlopig nog wel even doorzet.

Autorijden is nooit goedkoop geweest. Veel partijen proberen een graantje mee te pikken van de rijdende melkkoe en de overheid doet nog het meest zijn best voor. De adviesprijzen aan de pomp stegen in de afgelopen drie maanden met 18 cent tot €1,78 voor een litertje E5 (benzine). De stijging van 10,6% is nog geen record, maar de prijzen liggen wel extreem hoog. In de afgelopen twintig jaar zijn de benzineprijzen maar vier keer boven de €1,75 uitgekomen. Of we dit jaar records gaan breken is nog niet duidelijk, wat we wel weten is dat de benzineprijzen voorlopig nog niet uit de lift stappen.

Voor een liter LPG (autogas) betaal je momenteel €0,66 (volgens CBS). Door op LPG te rijden zou je nu dus €1,12 per liter besparen op je brandstofkosten... tel uit je winst! Bereken hier wat je kan besparen.

 

Jouw auto ook op LPG? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Bron: BNR

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK