Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Bezoek ons op Autosalon Brussel

Logo Autosalon Brussel

 

 

 

 

Prins en Platform Autogas vertegenwoordigd op Autosalon Brussel

Geld en milieu sparen? Dat kan nu!

Kom ons bezoeken in Paleis 4, stand 4.18 en informeer naar de mogelijkheden.

De Autosalon in Brussel vindt plaats van 10 tot en met 19 januari 2020 in Brussels Expo.

Platform Autogas België is een onderdeel van Febupro waarbij LPG leveranciers en LPG systeemleveranciers zijn aangesloten. Het Platform presenteert zich op de Autosalon als team om te laten zien wat het rijden op LPG kan bijdragen aan het verminderen van CO2-uitstoot (tot 21% tov benzine), Fijnstofuitstoot (tot wel 95% tov benzine) en Stikstof-uitstoot (tot wel 74% tov diesel). Rijden op LPG kan met nieuwe auto’s en ook met auto’s die al rondrijden. Met de uitermate lage prijs voor LPG per kilometer is dit voor veel mensen interessant. Met een goede infrastructuur en een landelijk dekkend servicenetwerk past het rijden op LPG geheel in het behalen van de klimaatdoelstelling.

Jeep Compass op LPG Autogas

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeep Compass 1.4 170pk 4x4 Limited

De systeemleveranciers aangesloten bij Platform Autogas hebben een breed gamma aan systemen waarmee auto’s op LPG kunnen rijden. Op de beurs zal een Jeep Compass 1.4 170pk 4x4 Limited getoond worden waarbij een 82 liter LPG tank verwerkt is op de plaats van het reservewiel. U verliest daarmee geen kofferruimte! Wilt u weten welke auto op LPG voor u geschikt is? Kom gerust naar onze stand. We vertellen u er graag geheel vrijblijvend meer over.
 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

 

Meer info over Autosalon: https://www.autosalon.be/nl/

Meer info over Platform Autogas: https://autogas.be/

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK