Dag van het Autogas 2019| Prins Autogassystemen B.V.
Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Dag van het Autogas 2019

Er zijn op dit moment zware discussies aan de gang over het milieu. Met name de stikstof- en CO2-uistoot staan centraal; diesel- en benzineslurpers zijn daar debet aan. Enter LPG! Deze relatief schone én goedkopere vorm van autoaandrijving is maar bij weinig mensen bekend, maar dat is onterecht. Autogas is een groenere en goedkopere brandstof die meer aandacht zou mogen krijgen. Die was er op 28 september, tijdens de Dag van het Autogas!

Om het grote publiek te informeren over de voordelen van Autogas (LPG) organiseerden wij voor de tweede keer de Dag van het Autogas. Deze dag vond op 28 september 2019 door heel Nederland plaats.

Bij tankstations door heel het land waren LPG-experts aanwezig om alle vragen over het rijden op Autogas (LPG) te beantwoorden. Ook profiteerden sommigen van de mogelijkheid om benzine te kunnen tanken voor de prijs van LPG. Dit scheelt wel €1,- per liter!

Naast het financiële voordeel van de brandstof, willen we met deze dag ook benadrukken dat LPG nog steeds volop verkrijgbaar is. Met een landelijk dekkend netwerk van 1.200 tankstations is er een goede infrastructuur voor mensen die op Autogas rijden.

Recente tests van emissie, door onder meer de TÜV, bewijzen dat Autogas beter is voor het milieu. Nederland kent nu een miljoenenvloot aan benzineauto’s die gemiddeld elf jaar rondrijden. Er is dus op korte termijn een groot succes te behalen voor een beter klimaat door deze auto’s op Autogas (LPG) te laten rijden.

Heb jij de dag gemist? Bekijk onze website voor meer informatie en een antwoord op vragen zoals: wat is een autogasinstallatie, hoe wordt deze ingebouwd, wat zijn de voordelen en de kosten, wat kan jij besparen dankzij het rijden op autogas (LPG)?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Dag van het Autogas 2019 Dag van het Autogas 2019

 

 

 

 

 

Dag van het Autogas 2019Dag van het Autogas 2019 Dag van het Autogas 2019

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK