Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Deelname mobiliteitsdebat 11 maart 2020

Op woensdag 11 maart 2020 is Prins aanwezig bij het Mobiliteitsdebat in de Tweede Kamer.

De centrale vragen bij deze discussie zijn: Hoe houden we Nederland mobiel en bereikbaar? Welke investeringen zijn daar voor nodig in de infrastructuur en innovatie?
Hoe ziet de toekomst van mobiel Nederland eruit?

Prins gaat, samen met Platform Autogas, in gesprek met Erik Ziengs en Remco Dijkstra. Wij zullen de positieve eigenschappen van het rijden op LPG (autogas) benoemen en aantonen dat er op korte termijn een flinke reductie van uitstoot kan worden behaald. Bijna alle auto's in de bestaande benzinevloot in Nederland kunnen via retrofit (achteraf-inbouw) worden omgebouwd naar LPG. Dat betekent dat deze auto's direct milieuvriendelijker rijden; auto's die rijden op LPG (autogas) stoten ten opzichte van benzine namelijk tot 21% minder CO2 uit en tot 95% minder fijnstof. Ten opzichte van diesel stoot LPG 78% minder NOx (stikstof) uit. Momenteel betaalt men méér wegenbelasting voor een auto die op LPG rijdt ten opzichte van een benzine-auto. Wij vinden dit scheef, men gaat juist schoner rijden en zou hiervoor beloond moeten worden! Ben jij het met ons eens? Teken dan de petitie en wij overhandigen hem tijdens het Mobiliteitsdebat.

Teken Autogas petitie >>

Naast het overhandigen van de petitie, willen wij de volgende vragen stellen tijdens het Mobiliteitsdebat: is men wel bekend met de voordelen van LPG als brandstof? Waarom wordt rijden op LPG (autogas) dan niet meer gestimuleerd, gezien het direct een bijdrage kan leveren aan het behalen van de klimaatdoelstellingen? Waarom betaalt men een hogere wegenbelasting wanneer men schoner gaat rijden? 

Welke boodschap kunnen we voor jou nog delen?! Laat het ons weten via sales@prinsautogas.com!

Mobiliteitsdebat Remco Dijkstra Erik Ziengs

Welke voordelen biedt rijden op Autogas (LPG) nog meer?

  • Direct verkrijgbaar met 1.200 tankstations in Nederland.
  • Direct besparen op je brandstofkosten! Autogas (LPG) is ruim een euro goedkoper per liter dan benzine. Bereken hier wat jij kan besparen.
  • Comfortabel tanken en geen vermogensverlies
  • Extra driving range
  • Geschikt voor benzine-auto’s die nu al rond rijden! Vraag een LPG inbouwstation naar de mogelijkheden voor een LPG inbouw voor jouw auto.

Uw auto ook op LPG? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan >>

 

 

 

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK