Dodge Ram 1500 5.7 Hemi V8 op LPG

"Een Dodge Ram op LPG, een jongensdroom die uitkwam".
Thei is heel tevreden over zijn Dodge Ram 1500 5.7 Hemi V8 op LPG! Lees hier zijn ervaring!

    - Thei -

"Een Dodge Ram 1500 met 5.7 hemi V8 motor op LPG, een jongensdroom die uitkwam! Na ruim 25 jaar op LPG te hebben gereden in 12 verschillende auto’s kwam ik per toeval tijdens een rit op de motor deze Dodge tegen. Toen ik hem zag staan moest ik van mezelf even gaan kijken. Tot mijn verbazing hoorde ik dat deze auto een grijs kenteken heeft, dat maakt hem extra interessant omdat ik een eigen bedrijf heb. Een ding wist ik wel, hij moet op LPG rijden.

Dodge Ram 1500 5.7 Hemi op LPG g3, Autogas

Voor inbouw ben ik naar Pouls Autotechniek gegaan, hier zijn trouwens al mijn andere auto’s ook omgebouwd! Ik heb er voor gekozen om twee tanks te laten plaatsen in de auto, ik wil toch wel een stuk kunnen rijden zonder al te vaak te tanken. Een tank hangt onder de auto en andere ligt in de bak. Bij elkaar is dit 320 liter LPG waarmee ik 1700km kan rijden. Vroeger was ik al helemaal weg van dit soort auto’s, een Chevy of Dodge bijvoorbeeld. De hoofdreden voor het kopen van deze auto was daarom ook de uitstraling. Natuurlijk speelt de motor ook mee, een 5.7 Hemi V8 met dik 400pk is heerlijk!

De grootste voordelen van autogas zijn voor mij dat het goedkoop is en gewoon super rijdt! Af en toe rijden we voor het plezier even naar de Eifel voor kaffee und kuchen. Als je daar dan toch bent pik je natuurlijk de mooie weggetjes ook even mee! In de afgelopen 6,5 maand heb ik al ongeveer 18.000km probleemloos gereden en al zeker 2000 euro bespaard! Deze auto blijf ik zo lang mogelijk rijden, dat is voor mij al duidelijk! Bij het starten ’s ochtends krijg ik een glimlach op m’n gezicht en kan de dag niet meer stuk. Wat een prachtgeluid!"

Meer ervaringen lezen? dan kun je hier terecht!

 

Wil jij ook een Dodge Ram op LPG? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag