Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Klantervaring BMW e46 op LPG

Udo: Het wordt tijd dat men wakker wordt geschud en zich realiseert dat hij onnodig te veel betaalt voor auto rijden! Naar mijn mening ben  je gek als je privé nog op benzine rijdt… Auto rijden mag niks kosten en toch blijft men op het dure benzine rijden… terwijl er ook LPG (autogas) beschikbaar is en tegenwoordig bijna alle benzine-auto’s kunnen worden omgebouwd!

BMW e46 op LPGZelf heb ik twee auto’s waarmee ik op LPG rijd: een BMW e46 met 355.000 km op de teller en een Peugeot 106 met 395.000 op de teller. De BMW is vanuit de fabriek gelijk naar de LPG-inbouwer gegaan, dus de auto heeft daadwerkelijk 355.000 km gelopen op LPG. Met goed onderhoud heb ik er weinig problemen mee gehad!

De hoge wegenbelasting vanwege de extra LPG-tank in je auto is soms een argument tegen het rijden op LPG. De wegenbelasting is inderdaad hoger, wat eigenlijk vreemd is omdat LPG veel schoner is dan benzine of diesel. De uitstoot van CO2, fijnstof en NOx is een stuk lager. Toch is het verschil met de wegenbelasting die je betaalt wanneer je op benzine rijdt is niet bizar groot. Een voorbeeld: nu betaal ik €89,- voor mijn Peugeot per drie maanden. Op benzine zou dit €68,- zijn: een verschil van €21,- per drie maanden. Dit is dus €7,- per maand die je dankzij de goedkopere brandstofprijs al snel hebt terugverdiend.

Ik vind het super dat er weer meer aandacht komt voor de milieuvriendelijkste brandstof van dit moment: autogas. Ik zou iedereen aanraden om op het goedkope LPG te rijden.

Peugeot op LPG

 

Uw auto ook op LPG? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK