Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Klantervaring Chevrolet Nubira 1.6 op LPG

"Al jaren rijd ik met diverse auto’s op autogas (LPG)."

Peter: "Er werd mij gevraagd mijn ervaring te delen. De auto’s koop ik altijd tweedehands wanneer ze ongeveer 200.000 km hebben gelopen. Als de teller de 400.000 km bereikt begin ik na te denken over een andere auto. Met de 500.000 neem ik echt afscheid en verwelkom ik een nieuwe, tweedehands auto. Dit heb ik gedaan met een Audi 80 1.8S, een Mitsubishi Lander 1.6, een Mitsubishi Galant 1.8 en een Citroën C5 2.0. Momenteel rijd ik een Chevrolet Nubira 1.6."

Opvallend is dat al deze auto’s gemiddeld 1:10 rijden. De auto’s hadden diverse merken installaties, waarvan ook het merk Prins Autogassystemen die veruit de meeste systemen heeft voor auto’s met directe injectie (DI) motoren. Ik heb nooit problemen gehad, altijd starten en lopen! Daarnaast is het rijden op LPG voor mij ook de voordeligste manier van rijden. De LPG prijs per liter ligt een stuk lager dan de benzineprijs. Daarbij komt voor mij het voordeel dat ik vlakbij de Belgische grens woon en je daar nóg goedkoper kunt tanken; een liter LPG kost daar ongeveer 35 eurocent. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Kort samengevat is mijn ervaring van het rijden op LPG: voordelig in aanschaf, voordelig in onderhoud, voordelig voor de portemonnee én natuurlijk ook goed voor het milieu. Conclusie: ik ben een tevreden autogasrijder en blijf dat doen. Ik zou het echt iedereen aanraden.

 

Rijd jij ook een Chevrolet Nubira en wil je rijden op  LPG? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Chevrolet Nubira 1.6 op LPG
.

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK