Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Landelijke Dag van het Autogas 2018 groot succes.

Op 24 november 2018 heeft het Platform Autogas de Dag van het Autogas georganiseerd om mensen in Nederland te informeren over het rijden op Autogas (LPG).

Dat rijden op Autogas direct bijdraagt aan het verminderen van CO2-uitstoot en fijnstofuitstoot. Dat deze oplossing bijdraagt aan het halen van de klimaatdoelstelling. En dat de infrastructuur en de techniek voorhanden zijn. Op 52 plaatsen in Nederland hebben LPG-inbouwstations en tientallen tankstations flyers uitgedeeld en hebben ze mensen te woord gestaan op de Dag van het Autogas. Diverse artikelen zijn in de media verschenen waaronder een artikel in de Telegraaf, de Limburger, Eindhovens Dagblad en Dagblad van het Noorden en is het onderwerp aan bod gekomen in de radio-uitzending van de NOS (Met het Oog op Morgen) en BNR Nieuwsradio. Ook via mailingen, Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn veel mensen benaderd en geïnformeerd. Daarmee hebben we bijna een miljoen mensen weten te bereiken.

Prins heeft als een van de belangrijkste spelers, samen met zijn partners een grote bijdrage geleverd om deze dag tot dit succes te maken. “Uiteindelijk willen we mensen oprecht informeren dat deze oplossing voor handen is en dat het ook nog eens niet zoveel hoeft te kosten. Recente officiële testrapporten bewijzen de verminderde uitstoot, daar moet de overheid dus ook rekening mee houden", zegt Angelique Berden, Marketing Director Prins Autogassystemen. “Als we al eens zouden beginnen met het bestaande wagenpark dat nu op benzine rijdt om te bouwen, dan hebben we al een hele grote stap gemaakt. Het binnenkort voorhanden zijnde BioLPG, dat met de bestaande LPG-installatie kan worden gebruikt, zorgt voor een nog grotere bijdrage aan het verminderen van de uitstoot.”

Dag van het Autogas

 

 

Heb jij nog vragen over het rijden op Autogas (LPG) neem dan gerust contact met ons op. Maak hier een berekening wat het voor jou kan betekenen of vraag meteen een offerte aan.

PS: Op ons Youtube kanaal staat een vlog over wat rijden op autogas betekent. Deze vlog is gemaakt naar aanleiding van de 'Dag van het Autogas'.

 

 

Vraag nu hier een vrijblijvende offerte aan

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK