Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

LPG & Milieu

Autogas is een schone brandstof

Door te rijden op Autogas wordt veel minder CO2 uitgestoten (tot wel 15%) ten opzichte van rijden op benzine. Met het nieuwste systeem van Prins voor Direct Ingespoten motoren wordt ook de fijnstof tot wel 95% verminderd. Een hele positieve bijdrage aan milieu en aan de gezondheid van mensen. En dat terwijl de infrastructuur voor rijden op gas op orde is met ruim 1.600 tankstations in Nederland en 35.000 in Europa.

 

Hogere wegenbelasting voor schoner rijden?

Schoner maar toch meer belasting betalen dan bij benzine? Een vreemde gedachte. Prins verzet zich daartegen maar de politiek beslist over belasting en accijnzen. Die regelgeving kan dus veranderen. Dat geldt ook voor regelgeving voor andere brandstoffen en elektrisch rijden. We houden je op de hoogte van de maatregelen en de brandstofprijzen zodat het voordeel voor jou altijd helder blijft. Autogas is veel goedkoper dan benzine of diesel, gemakkelijk verkrijgbaar en blijft daarmee extra aantrekkelijk om op te rijden. De aanschaf van de LPG installatie is een investering waar je al snel voordeel uithaalt. Met behulp van onzerekenmodule kun je precies uitrekenen hoeveel je bespaart.

 

Schoner voor milieu van "Well to Wheel"

Met zo veel tankstations en een ruime hoeveelheid gas in voorraad is het mogelijk om de doelstelling die de EU stelt voor CO2 sneller te behalen. Een ideale oplossing zou je zeggen. Het is belangrijk te kijken naar de herkomst van de materialen en hoe ze uiteindelijk worden afgebroken in het milieu. Dan kun je zeggen: “rijden op autogas, zo gek nog niet”.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK