Mitsubishi Outlander PHEV op LPG

“Mijn Mitsubishi Outlander PHEV is nu van een actieradius van 400 kilometer op benzine naar 650 kilometer op autogas gegaan terwijl de kosten juist heel erg omlaag zijn gegaan!”

Rob is heel tevreden over zijn Plug in Hybride: Mitsubishi Outlander PHEV op LPG! Lees hier zijn ervaring!

 

- Rob –

Al jaren ben ik groot fan van het rijden op LPG, ik heb goede ervaringen met een Prins VSI-LPG installatie in een Saab 9-3. 

Als startend ondernemer was ik op zoek naar een nieuwe auto en is de keuze gevallen op een Mitsubishi Outlander PHEV omdat deze fiscaal erg interessant is, geen wegenbelasting namelijk omdat deze ook elektrisch kan rijden! Bij het bestellen had ik al bedenkingen over het afgegeven verbruik in combinatie met het aantal kilometers dat ik per jaar rijd, dat zijn er namelijk ongeveer 40.000.

Na een maand is er een Prins LPG installatie in gekomen waar ik wederom zeer tevreden over ben. Mijn Outlander PHEV is nu van een actieradius van 400 kilometer op benzine naar 650 kilometer op autogas gegaan terwijl de kosten juist heel erg omlaag zijn gegaan! Er ligt een grote LPG tank in de bagageruimte omdat ik niet veel wil tanken, maar evengoed had het ook onderbouw of in een opbergvak kunnen zijn. Naast het milieuaspect telt natuurlijk het financiële ook mee! Dat merk ik elke maand weer in mijn portemonnee." 

Meer ervaringen lezen? dan kun je hier terecht!

 

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag