NIEUW: digitale handleiding voor berijder (driver's guide)

Digitale berijdershandleiding

Er staat een digitale versie van de Prins berijders handleiding online op onze www.prinsautogas.com. Hier staat belangrijke informatie voor de LPG rijder, zoals: belangrijke informatie over rijden op autogas, over het LPG-systeem en onderhoud. Deze digitale handleiding is voor u als LPG rijder overal en ten alle tijden te bekijken op de website.

Wanneer u uw auto ombouwt naar LPG ontvangt u een servicekaart waarin wordt verwezen naar deze webpagina. We adviseren u om deze kaart te bewaren samen met het garantiecertificaat, het tankcertificaat, de service-intervalkaart en uw andere autopapier, bijvoorbeeld in het handschoenenkastje van uw auto.

Volg ons advies en lees de digitale handleiding voordat u op LPG gaat rijden.

Kies voor LPG (autogas)

Overweegt u om uw auto te laten ombouwen naar LPG? Met een auto op LPG draagt u direct bij aan een schoner milieu en bespaart u flink op de brandstofkosten. LPG is namelijk circa 1 euro goedkoper dan benzine. Prins biedt hooggekwalificeerde systemen aan waarmee we onze klanten voorzien van kostenefficiënte en innovatieve oplossingen. Bekijk in de voertuigendatabase of uw benzineauto ook omgebouwd kan worden naar LPG.

 

Lees meer ervaringen met rijden op LPG (autogas) >>

 

 

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag

FEEDBACK