ValveCare-DI voor LPG auto's | Prins Autogassystemen B.V.
Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

NIEUW: ValveCare-DI

Met trots introduceren wij een van onze laatste ontwikkelingen: het ValveCare-DI systeem.

Introductie ValveCare-DI

Het ‘ValveCare-DI’ systeem verschilt van het gewone ‘ValveCare’ syteem. ValveCare-DI is een systeem dat de verbrandingsruimte, kleppen en injectoren van een DI (directe injectie) motor beschermt en reinigt. Het is speciaal ontwikkeld voor het Prins VSI-DI LPG-systeem.

Uit praktijkervaring blijkt dat in sommige gevallen de verbrandingsruimte van een DI motor (sterk) kan vervuilen (o.a. koolafzetting op injectoren) en dat in enkele gevallen kleppen en klepzittingen onderhevig zijn aan overmatige slijtage. Om dit te voorkomen heeft Prins een nieuw ValveCare-DI systeem ontwikkeld. Het is een gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig en zeer effectief systeem.

Voordelen van het ValveCare-DI systeem

  • Additief-reservoir is eenvoudig bij te vullen
  • Zelf-diagnose-systeem op inwendige componenten van het verdeeltoestel
  • Alleen verbruik van het additief tijdens rijden op LPG
  • Installatie is eenvoudig
  • Nieuwe look in lijn met Prins additief productfamilie (ValveCare-DI & InjectorCare)
  • Meertalig etiket

Meer informatie over auto’s met een DI (directe injectie) motor

Bijna alle nieuwe auto’s hebben tegenwoordig een directe injectie motormanagementsysteem. Dit betekent dat de brandstof rechtstreeks in de verbrandingskamer wordt gespoten. Voor deze DI-auto’s heeft Prins het VSI-DI LPG-systeem ontwikkeld. VSI-DI staat voor ‘Vapour Sequential Injection* – Direct Injection’. Dit LPG-systeem is gebaseerd op het principe om het vloeibare LPG of CNG om te zetten naar damp, zodat het in dampvorm in de motor geïnjecteerd wordt.

Prins onderscheidt zich in de markt door betrouwbare brandstofsystemen voor een breed scala aan voertuigen aan te bieden. Deze VSI-DI LPG-systemen verbruiken zeer weinig benzine (<5%) en zijn geschikt voor de nieuwste auto’s, maar ook voor auto’s die al een paar jaar rond rijden.

*Vapour Sequential Injection betekent dat de brandstof sequentieel (in een vastgestelde hoeveelheid per cilinder) in de motor wordt gespoten.

 

ValveCare-DI voor LPG-systemen

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK