Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Nieuwe RAM pick-up af-fabriek met Prins LPG-systeem

KWA, de nieuwe Europese importeur voor Dodge en RAM, heeft een samenwerking met het Nederlande Prins Autogas gesloten. KWA kan daardoor een af-fabriek LPG-systeem aanbieden op de RAM 1500 pick-ups en de Dodge Durango.RAM pick-up op Prins LPG systeem

Zoals Bestelauto eerder vorig jaar meldde wordt het LPG-systeem rechtstreeks ingebouwd bij aankomst van de Amerikaanse auto’s in Europa, in het KWA Technology Center in Bremerhaven.

De LPG-oplossing is erg populair in Nederland. De toepassing van LPG zorgt ervoor dat de brandstofkosten met 30 procent dalen en de CO2-emissies 12 procent lager zijn. Op de RAM en Dodge modellen wordt het Prins VSI-2.0 systeem gemonteerd, de meest recente versie van het succesvolle Prins LPG-systeem. De RAM 1500 (MY2018 en MY2019) krijgt dan naast de standaard 98 liter benzinetank een LPG-tank van 100 liter. De tank zit op de plaats waar normaal het reservewiel zit. De vulopening zit direct naast de trekhaak. Door deze oplossing wordt het laadvermogen van de RAM 1500 niet negatief beïnvloed.

Bestelauto reed vorig jaar exclusief in de nieuwe RAM 1500 en maakte er onderstaand vlog over.

Bron: Bestelauto

 

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK