Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Prins op AFT - Motor Show Poznan

Westport Fuel Systems presenteert de laatste technologieën op de AFT - Poznan Motor Show 2019 - Hal 7, Stand 42A.

Poznan 28-31 maart 2019 - Westport Fuel Systems en zijn merken BRC, OMVL, Prins, Valtek en Zavoli zullen hun nieuwste LPG en CNG gerelateerde technologieën, systemen en componenten presenteren op de AFT - Alternative Fuels Technology 2019, onderdeel van de Poznan Motor Show: het grootste automotive event in Polen.  
 

Wat laten we zien? 

Kom en ontdek de mooiste auto's, snelste motoren, exclusiefste campers en modernste trucks. En bovendien: ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEËN. Ons team staat voor u klaar, dus aarzel niet om langs te komen of contact op te nemen.

Prins toont zijn nieuwste en revolutionaire Electronic Variable Pressure (eVP-500) drukregelaar: een mooi en gepatenteerd product dat de LPG-wereld zal veranderen. Het gaat concurrenten voorbij op gebied van capaciteit (van extreem kleine directe injectie motoren tot auto's met een vermogen tot wel 500 pk). Daarnaast heeft de eVP-500 het voordeel dat de druk volledig elektronisch gecontroleerd kan worden door slimme algoritmes.

De eVP-500 is onderdeel van het VSI-2.0 DI (directe injectie) LPG-systeem. Dit systeem is ingebouwd in de BMW 4.28i Gran Coupe (2016, 2000cc, LPG Bi-Fuel, EURO 6, 85L LPG tank) hieronder.

Bovendien zijn ook onze partners Eko-Gas en Prins Autogaz (Poolse distributeur) aanwezig op de beurs met meerder voertuigen die zijn omgebouwd naar LPG met een hoogwaardig Prins systeem!

  

   

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK