Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

World LPG Forum 2019 - Amsterdam

32E WORLD LPG FORUM & 2019 EUROPEAN CONGRESS IN AMSTERDAM

De 32e editie van het World LPG Forum & European Congress wordt op 24 - 27 september gehouden.
Het event zal ongekende waarde bieden aan deelnemers, exposanten en bezoekers. Het World LPG forum en Europees Jaarcongres worden samengebracht in één uitzonderlijke LPG-conferentie en tentoonstelling.

AUTOGAS DAY: VRIJDAG, 27 SEPTEMBER 2019 - HILTON HOTEL AMSTERDAM
Autogas DayHet 32e World LPG Forum & 2019 European congress presenteert de eerste internationale editie van 'Dag van het Autogas'. Op deze dag worden de kansen en voordelen van Autogas wereldwijd in de spotlight gezet. Bovendien worden er op lokaal niveau ook events georganiseerd waarbij Autogas centraal staat.

Angelique Berden, Marketing Director Prins/WFS: “De 'Dag van het Autogas' is in 2018 voor het eerst in Nederland georganiseerd door de Vereniging Vloeibaar Gas/Platform Autogas. Het doel is om meer bekendheid te creëeren voor het rijden op Autogas bij verschillende doelgroepen en belanghebbenden. Dit werd geïnitieerd en uitgevoerd door het team van Platform Autogas met fabrikanten van Autogassystemen (zoals Prins), 52 Autogas installateurs en meerdere LPG tankstations."

Dankzij het succes van het event wordt 'Dag van het Autogas' nu ook in veel andere landen georganiseerd als internationaal 'Autogas Day'. Bovendien is 'Autogas Day' een onderdeel van het 32e World LPG Forum & 2019 European Congress, waarbij wordt gekeken naar de interessantste markten, technologieën en innovaties. 

Dit biedt een uitzonderlijke kans om de nieuwste Autogas-innovaties, marktsituaties, ervaringen en netwerkmogelijkheden te horen en te delen.

Bekijk het programma & meld je aan! 

World LPG Forum & European Congres 2019

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK