R115 voor WLTP-auto's | Prins Autogassystemen B.V.
Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

R115 voor WLTP auto's

R115 certificaten conform WLTP

Het is zo ver: Prins heeft de eerste R115 certificeringen behaald conform WLTP emissiecyclus!

Zoals je weet investeert Prins al jaren in het behalen van benodigde R115-certificeringen voor bijna alle automerken en emissienormen. Prins is reeds jaren wereldleider als het aankomt op aantal R115 certificeringen.

De nieuwe WLTP-norm geldt voor auto’s vanaf 1 september 2018. Wellicht heb je het al gezien in de ge-update DI-lijst die eind vorige week werd vrijgegeven. De eerste, door Prins behaalde, R115-certificeringen voor WLTP-auto’s zijn nu beschikbaar: voor VAG DI (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini), FCA MPI (Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge, RAM, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Ferrari, Mitsubishi, Hyundai met GEMA motor), Volvo VSI-DI en LadaMeer weten over WLTP?

In de komende periode verwachten we ook de volgende modellen beschikbaar:

  • Hyundai/Kia DLM (WLTP),
  • Hyundai/Kia VSI-DI (WLTP),
  • Volvo DI (NEDC),
  • Subaru VSI (WLTP),
  • FCA VSI-DI (WLTP)

Wat is LPG-R115?

Op 1 januari 2015 heeft de Nederlandse overheid ‘de R115’ regelgeving ingevoerd. Dit is een Europese richtlijn met betrekking tot emissienormen, documentatie en kwaliteitsnomen voor de inbouw van LPG-systemen. Als een LPG-systeem volgens deze richtlijn is ontwikkeld en ingebouwd, ontvang jij als eigenaar van de auto een korting op motorrijtuigenbelasting van wel 300 tot 350 euro per jaar. Dat is toch mooi meegenomen! Lees hier meer informatie over R115. Men ziet LPG-R115-systeem ook wel als 'de opvolger van' LPG-G3, waarmee ook korting op de wegenbelasting werd/wordt verkregen omdat LPG (autogas) een schonere brandstof is. Overweegt jij LPG te laten inbouwen in jouw auto? Bekijk de mogelijkheden!

R115 certificeringen voor WLTP auto's

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK