Jouw occasion op LPG (autogas)? | Prins Autogassystemen B.V.
Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

Jouw occasion ook op LPG (autogas)?

Stijging verkoop occasions

Occasions ofwel tweedehandsauto’s worden dit jaar meer verkocht melden media. Wist je dat je in een occasion op benzine meestal heel goed LPG kunt laten inbouwen? Daarmee heb je de betaalbare auto van je dromen die daarmee voordeliger is aan brandstofkosten en ook nog schoner rijdt. Het voordeel in kosten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s schelen, afhankelijk hoeveel kilometer je per jaar rijdt. Met dat geld kun je andere leuke dingen doen, toch?

Populaire tweedehands auto kopen op LPG (autogas)

Er rijden al heel veel Volkswagens, Audi’s, Skoda’s, Opel, Hyundai’s, Kia’s maar ook BMW, Ford, RAM op LPG. Je vindt ze vaak op diverse websites online als markplaats, autoscout en op Bovag.nl Wil je weten of jouw auto op LPG overgezet kan worden of wat er verandert aan je auto als je besluit op LPG over te stappen? Kijk dan eens hier of maak vrijblijvend een afspraak bij een van onze LPG inbouwstations. Er zijn ruim 1300 tankstations in NL en bijna 45.000 in Europa, dus tanken is geen probleem. Met een Prins LPG installatie kun je ook nog altijd weer op benzine rijden, zou je het willen. Maar ja, dan is de besparing op brandstofkosten natuurlijk minder.
 

 

LPG (autogas) voor jouw occasion

Heel veel mensen hebben hun auto al laten ombouwen naar LPG (autogas) met een Prins-LPG installatie. Zij zien duidelijk de positieve gevolgen van de overstap naar LPG als brandstof in plaats van rijden op benzine.

“Wie rekent, rijdt LPG!”Folkert
Het wordt tijd dat men wakker wordt geschud en zich realiseert dat hij onnodig te veel betaalt voor auto rijden!” – Udo

Zeker wanneer je meer dan 10.000 km per jaar rijdt, wordt het interessant. Hoe meer je rijdt, hoe korter de terugverdientijd van de LPG-installatie. De terugverdientijd wordt bepaald door meerdere factoren, zoals de prijs van de LPG-installatie, het aantal kilometers dat je rijdt en het verschil in brandstofprijs tussen LPG en benzine (nu €1,- goedkoper per liter). De investering van de LPG-installatie en iets hogere wegenbelasting is vaak binnen een jaar of twee terugverdiend, waarna je echt kan lachen aan de pomp.
 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor jouw auto.

 

Rijden op gas (LPG) (autogas)

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK