Nu ook mogelijk: je LPG-systeem afbetalen in termijnen

geld lenen kost geldHet is mogelijk om jouw benzineauto te laten ombouwen naar LPG (autogas), zonder direct een grote investering te hoeven doen. Je kunt de LPG-installatie namelijk afbetalen in termijnen. Zo profiteer je vanaf dag 1 van de goedkopere LPG prijs aan de pomp.

Bijna elke benzineauto kan worden omgebouwd naar LPG; een groener en goedkoper alternatief. Een LPG-installatie is een duurzame investering voor je auto, vergelijk het bijvoorbeeld met zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie voor je huis. Als LPG-rijder profiteer je van een forse besparing op brandstofkosten; autogas is ongeveer €1,- per liter goedkoper dan benzine. “Wie rekent, rijdt LPG” wordt ook wel gezegd. Bekijk in onze Voertuigendatabase of jouw auto ook op LPG kan rijden.

Betaal jouw LPG-installatie in termijnen

Prins inbouwstations hebben nu de mogelijkheid om het LPG-systeem inclusief inbouw op afbetaling aan te bieden. Het is ook mogelijk een gedeelte van het bedrag direct te betalen en een gedeelte op afbetaling te doen. Je kiest zelf in welke periode je het gewenste bedrag wil afbetalen. Het grote voordeel is dat je als klant direct profiteert van de besparing op brandstofkosten.

Bespaar direct met LPG (autogas)

Voorbeeld berekening besparing:

Stel: je wil een bedrag van €2.500,- in termijnen betalen. Zie hieronder een indicatie van de looptijd van de financiering, het maandbedrag en de maandelijkse besparing.

 Looptijd van de financiering

 Maandbedrag
 (incl. 11,9% rente)

 Besparing per maand
 (volgens   voorbeeld* hieronder:   €180,- per   maand)

 24 maanden

 €118,-

 €62,- (€180 - €118)

 36 maanden

 €83,-

 €97,- (€180 - €83)

 48 maanden

 €66,-

 €114,- (€180 - €66)

*Bijvoorbeeld -  Je tankt nu één keer per week 50 liter benzine, dan betaal je €90,- (1,80 Euro/l). Voor 50 liter LPG betaal je slechts €45,- (=0,90 Euro/l). Dus je bespaart €45,- aan brandstofkosten in één week. In een maand is jouw besparing al €180,- (4 x €45,-).

 

Lijkt jou dat ook een goed idee? Neem dan meteen contact op met één van de aangesloten Prins inbouwstations:
 

 Naam Inbouwstation

 Provincie, plaats

 Pouls Autotechniek

 Limburg, Baarlo

 A.I.S.B.

 Limburg, Venlo

 Autoservice Roger

 Limburg, Rothem

 Auto Speciaal Uden

 Noord-Brabant, Uden

 Autobedrijf Peter Mink

 Noord-Brabant, Breda

 Autogas Nieuwenhuizen Emmeloord

 Flevoland, Emmeloord

 Autotronic V.O.F.

 Noord-Holland, Zwaag

 Avant AutoService

 Zuid-Holland, Noordwijk

 Henk Boertien Autogas en Airco

 Overijssel, Wezep

 Autobedrijf Lex Vilier Autogas

 Utrecht/Gelderland, Elst

 

Let op: Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Geld lenen kost geld. Situaties kunnen in de loop der tijd veranderen. De lening wordt niet met Prins aangegaan. Informeer je goed over de voorwaarden en de totale kosten van het rijden op LPG. Kijk o.a. op Tinka.nl voor meer informatie over gespreid betalen.

 

 

Wil jij weten weten wat rijden op LPG voor jou betekent? Vraag nu dan hier een vrijblijvende offerte aan!

 

Betaal je LPG systeem in termijnen

Over ons

Prins, onderdeel van Westport Fuel Systems Netherlands B.V., is opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Westport Fuel Systems Netherlands
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

VSI-3 DI Awarded

 

 

 

 

Stel je vraag